Donatii

De ce are nevoie lumea de site-ul RetroIT.ro, Muzeul Retro IT si alte colectii si site-uri similare?

Pentru cei mai multi dintre noi, folosirea tehnologiei moderne este o parte a vietii de zi cu zi: computere, laptop-uri, telefoane, Smart TV uri, iar acum cu IoT (Internet of Things) aproape fiecare obiect pe care il avem in casele noastre devine un obiect “smart”. In timp ce persoanele mai tinere cunosc doar tehnologia prezentului, cei mai in varsta isi amintesc zorii erei tehnologice. Era o perioada uimitoare, asa ca eu cred ca este o misiune pentru mine, pentru altii, sa incercam sa salvam cat de mult putem din tehnologia trecuta si sa o aratam publicului. Unora pentru a le trezi nostalgie si amintiri, altora pentru a-i uimi..

Acesta este motivul pentru care am creat muzeul: sa salvez istoria, sa ii dau o casa permanenta si de asemenea sa o arat tuturor prin organizarea de expozitii in tara. Pentru cei care nu au posibilitatea de a vizita muzeul sau expozitiile, am creat acest site, pentru a putea afla informatii si vedea poze despre calculatoare vechi si componente ale acestora.

Muzeul Retro IT este privat si non-profit, si imi solicita aproape complet atat timpul cat si resursele financiare.

Daca credeti ca misiunea mea este una pe care o sustineti, sper ca veti lua in considerare o donatie. Aceasta poate consta in orice: un calculator vechi, procesoare, componente pe care nu le mai folositi sau bani. Pentru donatii in bani, folositi una din cele doua optiuni:


Bank: Banca Transilvania  Name: Marcus Florin Account : RO36BTRL00201201F31833XX (RON)

Multumesc

Marcus Florin a.k.a Cedrik, fondatorul Muzeului Retro IT si a paginii retroIT.ro